Bestek concessie digitale LED-schermen

Geplaatst op vr 07.04.2023

De gemeente Dilbeek wenst het aantal fysieke (reclame)borden in het straatbeeld stelselmatig afbouwen en meer duurzame alternatieven voor communicatie voorzien. Hiervoor wordt onder meer gekeken richting digitale LED-schermen waarop zowel de gemeente als de lokale verenigingen, handelaars, etc. informatie over hun activiteiten kunnen delen. Bedoeling is om uiteindelijk een zestal LED-schermen op invalswegen/strategische plaatsen te zetten waar alle informatie kan worden op gepubliceerd.

In een eerste fase worden 3 LED-schermen geplaatst via een concessie van diensten. Het College van Burgemeester en Schepenen heeft in zitting van 20/03/2023 de concessieleidraad (concessie voor diensten) met als voorwerp “Leveren, plaatsen en onderhoud van 3 LED-borden met exploitatie op het openbaar domein bestemd voor publieke en private uitbating in Dilbeek” met referentie 2023096 goedgekeurd. Deze opdracht wordt gegund door onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.

De concessieleidraad kunt u bijgevoegd aan dit bericht terugvinden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich kandidaat stellen voor de uitvoering middels de bepaling in de concessieleidraad.  

Het uiterste tijdstip van ontvangst van de kandidaturen is 24 april 2023 om 10 uur. Dit uiterste tijdstip is bepalend voor de tijdige indiening door de inschrijvers. Elke offerte moet vóór dit tijdstip aankomen. Laattijdige offertes worden niet aanvaard.

De offertes worden bezorgd als bijlage bij een mail gericht aan Veronique.Debuyst@Dilbeek.be.

Voor bijkomende inlichtingen kan u contact opnemen met mevr. Veronique De Buyst, deskundige wonen en ondernemen, Stroom Wonen en ondernemen, tel.: 02/451 69 89, e-mail: Veronique.Debuyst@Dilbeek.be