Westrand duikt hoopvol het nieuwe seizoen in

Geplaatst op vr 21.08.2020

Niet zoals altijd in juni, maar van uitstel kwam geen afstel: zaterdag 22 augustus kan je voor het nieuwe seizoen tickets kopen én inschrijven voor vorming.

  • vanaf 9u: tickets & abonnementen
  • vanaf 14u: inschrijven voor vorming

Een greep uit het aanbod: Het Theaterfestival, Alex Agnew, Jef Neve, Filmmarathon Quentin Tarantino, Adriaan Van den Hoof, BRONKS, Wim Vandekeybus, Les Truttes, Michael Van Peel, Dimitri Leue en Michael Pas, Lieve Blancquaert, Bruno Vanden Broecke, …

Veel om naar uit te kijken, maar hoe dat nieuwe seizoen er precies zal uitzien, blijft onduidelijk. Om hier een antwoord op te bieden, werd de hele werking onder de loep genomen en aangepast.

Reserveer nu, betaal later!

Vanaf zaterdag kan je tickets reserveren voor het hele seizoen. De tickets betalen doe je pas later, als het zeker is dat de voorstelling effectief doorgaat. Ook nieuw is het abo 4: dit seizoen krijg je al korting vanaf 4 voorstellingen.

Alles wordt tot in de puntjes coronaproof georganiseerd: een uitgekiend circulatieplan leidt het publiek langs verschillende ingangen en tijdstippen veilig de zaal binnen, mondmaskers blijven ook tijdens de voorstelling aan, bubbels worden op 1,5 meter afstand van elkaar in de zaal geplaatst, leuningen worden gedesinfecteerd, wc-brillen reinigen zichzelf, enz.

Op zaterdag 5 september wordt het seizoen geopend. Voor kinderen is er in de namiddag Ezelsoor XL: het gratis boekenkaftfeestje met straffe illustratoren, verrassende doorloopworkshops én een seizoensopeningsfeestje!

’s Avonds is er film in openlucht: de Westrandparking krijgt een gigantisch scherm en wordt vol tafeltjes gezet, waaraan je met je bubbel gezellig kan aanschuiven voor de film Bohemian Rhapsody.