Testcentrum Eizeringen opent opnieuw de deuren

Geplaatst op wo 01.12.2021

We kunnen er niet langer omheen. Het aantal besmettingen met COVID-19 stijgt dagelijks en de daarbij horende vraag naar testen wordt steeds groter. Hierdoor stijgt ook de druk op de huisartsen uit het Pajottenland en de testcentra in de naburige gemeenten.

De gemeenten Gooik, Herne, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Galmaarden, Lennik en Bever hebben, in samenspraak met de huisartsenkring Pajottenland, beslist om het testcentrum in de oude tramsite van Eizeringen te heropenen.

Vanaf 3 december 2021 kan je daar opnieuw terecht. Het testcentrum zal op maandag, donderdag en zaterdag geopend zijn van 14 tot 17 uur. Opgelet: je kan er enkel op afspraak terecht. Als je een activatiecode hebt voor een PCR-test, kan je ‘huisartsenkring Pajottenland’ kiezen als staalafnamepost. Bij het eerste bezoek dien je jezelf als gebruiker te registreren, alvorens een afspraak te kunnen maken.

Een activatiecode kan je verkrijgen via de coronalert app, door het invullen van de online zelfevaluatietool, of door het contactonderzoek te contacteren op het nummer 02 214 19 19.