Spoorwegbrug Wolsemstraat afgesloten

Geplaatst op wo 09.08.2023
UPDATE:
Voor ieders veiligheid wordt de werf afgesloten voor voetgangers.
Door werken aan de riolering is er valgevaar en de weg is te smal door de nodige apparatuur om deze werken uit te voeren.
In het weekend van 19 en 20 augustus is er wel doorgang mogelijk voor voetgangers van R. De Cuyperstraat onder de brug naar de Wolsemstraat.
Door deze afsluiting kunnen bewoners tijdelijk het huisvuil verzamelen ter hoogte van R. De Cuyperstraat huisnummer 11. De oorspronkelijke verzamelplaats (Wolsemstraat kant Stationsstraat) zal niet bereikt kunnen worden.
Deze onderbreking zal tot begin volgende week duren, hopelijk kan dinsdag de werf terug voor voetgangers toegankelijk zijn.

 

Nog tot eind september is de aansluiting van de Wolsemstraat en de René De Cuyperstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt gewerkt aan de fietssnelweg F2. De brug van de Wolsemstraat is dus ook niet toegankelijk.

De werfzone is afgesloten voor alle verkeer, dus ook fietsers. In beide richtingen is de omleiding via Stationsstraat, Hendrik Placestraat, Molenberg, Hoogveld, Lindenberg, Tenbroekstraat en Vaartstraat.

Deze fase zal tot eind september duren.

De plannen en updates over de werken kunnen bekeken worden op www.werkenaandering.be/f2.