Rondetafelgesprekken over seniorenzorg

Geplaatst op di 12.03.2024

In oktober trekken we met z’n allen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Om zeker de stem van de senioren te laten horen als het volgende bestuur plannen maakt over seniorenzorg, houden we twee rondetafelgesprekken: eentje voor senioren zelf op 17 april en een met de partnerorganisaties op 30 april.

Ter voorbereiding van de nieuwe legislatuur maakt iedere gemeente verplicht een omgevingsanalyse op. Hierbij wordt, voor wat betreft de seniorenzorg van Dilbeek, gekeken naar factoren zoals demografie, vergrijzing, socio-economische factoren, zorgaanbod, zelfredzaamheid en zoveel meer. 

We vinden het belangrijk om ook jullie stem te horen en nodigen daarom de senioren van Dilbeek uit om deel te nemen aan een rondetafelgesprek. De input en aanbevelingen vanuit deze gesprekken worden meegenomen in een nota die wordt afgeleverd aan het nieuwe bestuur. 

Graag vooraf inschrijven voor 27 maart via Vera.annendijck@dilbeek.be. De locatie wordt later nog meegedeeld en is afhankelijk van de inschrijvingen. 

Laat deze kans om andere senioren binnen Dilbeek beter te leren kennen én om uw mening mee te geven voor het nieuwe bestuur niet voorbijgaan.