Recyclagepark: nieuw registratiesysteem met directe elektronische betaling op de weegbrug

Geplaatst op di 23.06.2020

De betaalzuilen op het recyclagepark krijgen dezer dagen een stevige update. Daardoor zal je makkelijker en sneller kunnen betalen van op de weegbrug.

Samen met de afvalintercommunale Intradura gant we voor het groot verlof over tot vervanging van de soft- en hardware van het registratiesysteem (betaalzuilen) op het recyclagepark. Het nieuwe systeem zet in op meer gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. 

We zetten je hier al even op een rijtje wat er voor jou zal veranderen:

  • Je betalingen voer je voortaan enkel op het recyclagepark zelf uit, onmiddellijk wanneer je het recyclagepark verlaat via bancontact met mogelijkheid contactloos betalen op de weegbrug. Zorg er dus voor dat je steeds je betaalkaart meeneemt naar het recyclagepark! Wie nog saldo had op de identiteitskaart, zal dat bedrag kunnen opmaken, maar nieuwe opladingen kunnen niet meer.
  • Je zal niet meer bij team Wonen en Ondernemen terecht kunnen voor een betaling van een factuur of oplading van je krediet (cash of bancontact).
  • Voor bedrijven en verenigingen die een speciale toegangskaart hebben, wordt een nieuwe aangemaakt. Zij zullen een brief ontvangen wanneer de kaart klaar is om af te halen op het recyclagepark.