Meer dan 2.000 deelnemers aan Burgerbevraging

Geplaatst op vr 17.05.2024

De afgelopen maanden namen meer dan 2000 Dilbekenaren deel aan onze grote burgerbevraging. We vroegen jullie om ons te vertellen waarop we de komende jaren moeten inzetten, en dat deden jullie massaal. 

De komende maanden analyseren we de resultaten van de burgerbevraging in detail. Om de resultaten goed te kunnen gebruiken, is het heel belangrijk dat we de juiste conclusies trekken. Wat betekenen de resultaten precies? Waarom zijn ze wat ze zijn? Hoe interpreteren we ze best, maar ook ... hoe beter niet?

Daarvoor roepen we graag opnieuw jullie hulp in. Op dinsdag 18 juni houden we daarom een nieuw burgerforum. Die avond willen we jullie niet alleen de belangrijkste resultaten van de bevraging presenteren, maar willen we ook met jullie in gesprek gaan om sommige thema's nog verder uit te diepen en te verhelderen. Zo kan jullie stem nog luider - en duidelijker - klinken.

Het burgerforum heeft plaats in CC Westrand. Inschrijven kan alvast via de knop hieronder. We komen snel met meer informatie over welke thema's aan bod zullen komen.