Goed gevuld programma voor Dag van de Dilbekenaar

Geplaatst op di 28.05.2024

Op zaterdag 1 juni vieren alle Dilbekenaren Dag van de Dilbekenaar en meteen ook het slotfeest van 50 jaar Westrand. Het programma is dit jaar opnieuw rijkgevuld met tal van activiteiten en belevenissen zoals een spectaculaire deathride, maar ook optredens van onder meer Alice Toen, Les Truttes en DJ Mars. 

Om 14u geeft niemand minder dan de fantastische Alice Toen het startschot van dit slotfeest met een geweldig anderhalf uur durend optreden zal geven. Van 15u tot 18u kunnen bezoekers genieten van meer dan 40 verschillende activiteiten.  Van creatieve workshops en een heerlijke chocoladequiz, tot dansworkshops en boeiende rondleidingen. 

De aanwezige fijnproevers kunnen dan weer kiezen uit verschillende eet- en drinkstandjes die heel wat lekkers zoals burgers, huisgemaakte wraps, limoncello of mocktails aanbieden. Er is voor ieder wat wils. Met een lekker hapje en drankje in de hand kunnen alle Dilbekenaren vanaf 21u bovendien ook genieten van een spetterend optreden van de bekende coverband Les Truttes. DJ Mars, de 16-jarige DJ-sensatie die recent MNM Start to DJ 2024 heeft gewonnen, zal deze feestelijke dag ten slotte afsluiten met een geweldige DJ set. 

Alle Dilbekenaren zijn dus van harte welkom op zaterdag 1 juni vanaf 15u tot 23u59 om samen in en rond Westrand feest te vieren. Meer informatie, zoals het grondplan en een overzicht van de activiteiten en eet- en drinkstanden, is te vinden op de website van Dag van de Dilbekenaar