Facebookpagina houdt je op de hoogte over Welzijnscampus

Geplaatst op di 17.10.2017

Om het aanbod van de verschillende partners in Welzijnscampus Nieuwenbos beter bekend te maken, is er nu een Facebookpagina waarop je al het nieuws en de agenda kan volgen.

Met de welzijnscampus heeft de gemeente Dilbeek een uitgebreide sociale infrastructuur waar meerdere partners uit het welzijnsveld kunnen beschikken over een goed uitgeruste en toegankelijke locatie. Dit gebeurde met de steun van Europese en provinciale middelen. Het gezamenlijk gebruik van de infrastructuur leidt tot een efficiënt en zuinig gebruik van (overheids) middelen, een grotere samenwerking op lokaal/ regionaal vlak en vooral een goede afstemming van de zorg voor de welzijnsvragen van de lokale/ regionale bevolking. De welzijnscampus draagt zo bij tot een versterking van het welzijnsaanbod in de regio.

Binnen de welzijnscampus zijn er samenwerkingen met deze partners: 3W plus, VDAB, VZW de Poel, Kind & Gezin, CAW, agentschap integratie en inburgering, CBE, CVO, PIN, Huis van het kind, VONK, RISO, Solidariteit voor het gezin, begeleid wonen pajottenland,...