Eenrichtingsverkeer in Spanjebergstraat vanaf 15 mei

Geplaatst op wo 15.05.2019

Vanaf woensdag 15 mei wordt het eenrichtingsverkeer in het bovenste deel van de Spanjebergstraat definitief ingesteld zoals voorzien.

Je zal er enkel nog naar de Ninoofsesteenweg kunnen rijden. Bussen en fietsers kunnen wel in beide richtingen door. Wie het centrum met de wagen wil bereiken, kan dat best via de Baron R. de Vironlaan doen. 

Ook in de rest van het centrum wordt de voorlopige signalisatie weggenomen en kan weer overal worden doorgereden. De werken zijn immers zo goed als afgerond. Dus ook de Sint-Alenalaan kan weer ten volle worden benut.

In de komende weken zullen op verschillende plaatsen wel nog afwerkingen, herstellingen of extra opdrachten door de aannemer worden uitgevoerd die mogelijk hinder met zich zullen meebrengen. 

Dat belet echter niet dat we al stilaan in feeststemming komen. Noteer dus alvast vrijdag 21 juni in je agenda. Dan wordt tijdens de avondmarkt de  (her)opening gevierd met alle handelaars, bewoners en bezoekers. Meer lees je in het infoblad van juni en later hier op onze website.