Een zomer vol activiteiten voor kinderen en jongeren

Geplaatst op vr 02.06.2017

De dienst jeugd van de gemeente Dilbeek organiseert voor deze zomer naar goede gewoonte weer een heleboel activiteiten op maat van kinderen en jongeren. Van bowlen tot waterskiën en van allerlei sporten tot pretparken,voor elk wat wils.

Dat er heel wat leeft tijdens de zomer in Dilbeek is al langer geweten. Kinderen en jongeren hoeven niet weg te trekken uit Dilbeek om een fantastische zomer te beleven. Door de verschillende JinD-activiteiten en uitstappen van de dienst jeugd is vervelen geen optie deze zomer. Een dag burgemeester van Dilbeek, bloemschikken, een eigen lamp bouwen, naar een pretpark, een heus stadsspel en nog zoveel meer zullen de zomeractiviteiten kleuren.

De eerste week van juli heeft ook het skatekamp plaats in samenwerking met de gemeente Ternat. Het ideale moment om nieuwe tips en tricks te leren. Ontdek het volledige programma via jind.be.

Inschrijven kan online zolang de activiteiten niet volzet zijn via of op de dienst jeugd op maandag en woensdag tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.