Dienstencentrum op daguitstap naar Pairi Daiza

Geplaatst op vr 13.07.2018

Zin om de 25ste verjaardag van Pairi Daiza te vieren? Kom samen op 25 september met het lokaal dienstencentrum de 7.000 dieren ontdekken met daar bovenop een bezoek aan de tijdelijke dino-expo. De veertien dinosaurussen, die van de Verenigde Staten overkwamen, zijn zeker een bezoekje waard.

We vertrekken om 9 uur richting Pairi Daiza. Daar worden we persoonlijk verwelkomd door het team Pairi Daiza met koffiekoeken, koffie, thee of warme chocolademelk. Na het ontbijt is de keuze om vrij het park te verkennen of mee te lopen met begeleider Nathalie Verlinden.

‘s Middags worden we allemaal om 12.30 uur verwacht in restaurant de “Oasis” voor een driegangenmenu met tafelbediening. Menu: soep, orloffgebraad met seizoensgroenten en rösti aardappelen, broodje, chocolademousse. Er is 1,5 liter water voor 6 personen voorzien en 1/4 liter wijn per persoon.  Andere dranken zijn zelf te betalen.

Opnieuw vrije tijd in de namiddag en een bonnetje voor een comfortabele reis door de “Jardin des Mondes” aan boord van een stoomtrein. Vertrek huiswaarts om 17 uur.

Deze reis is toegankelijk voor mobiele 55-plussers. Er wordt de hele dag gewandeld. Er wordt geen liftbus voorzien.  Meenemen van een rollator, wandelstok, enz. is toegestaan. 

Prijs: 72 euro (30 euro ingang park + 42 euro eten, drank en autocar) per persoon en 15 euro participatietarief.  Inschrijven kan aan het onthaal Breugheldal (Itterbeeksebaan 208) via bancontact. Minstens 35 deelnemers nodig om te laten doorgaan.