Baron de Vironlaan: plaatsen toplaag asfalt van 14 t.e.m. 21 mei

Geplaatst op wo 08.05.2024

De toplaag asfalt zal gegoten worden over de hele Baron de Vironlaan, dus in alle fasen tegelijk. De rijweg mag dan in geen geval betreden worden.

Op dinsdag 14 mei begint de voorbereiding voor de toplaag in asfalt op het fietspad, dan worden de deksels geveegd en afgewerkt. Donderdagochtend 16 mei wordt de voegband en kleeflaag geplaatst. Na het plaatsen van de kleeflaag mag het fietspad niet meer betreden of bereden worden. De kleeflaag zal sporen nalaten indien deze wel betreden of bereden wordt, bij schade is zowel de aannemer als de gemeente niet verantwoordelijk. De asfalteringswerken op het fietspad zijn normaal vrijdagavond 17 mei afgerond. 

Tijdens het weekend kan er in en uit de inrit gereden worden.

Het plaatsen van asfalt is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regen kunnen de werken niet plaatsvinden.

Maandag en dinsdag 20 en 21 mei wordt de toplaag op de rijbaan geplaatst. Hier zal ook weer een kleeflaag worden aangebracht die niet mag betreden worden.  Er moet opnieuw rekening gehouden worden met de weeromstandigheden. Bij regenweer wordt geen toplaag geplaatst.

De Baron de Vironlaan zal tijdens deze werken ontoegankelijk zijn voor het verkeer en zal volledig afgesloten worden. Alle voertuigen moeten buiten de werfzone geplaatst zijn voor 6 uur 's ochtends en het parkeerverbod moet gerespecteerd worden.  

Wij verontschuldigen ons voor het tijdelijk ongemak en rekenen op uw begrip en medewerking.