April is de maand van de Markt

Geplaatst op ma 04.03.2024

Wil je lokaal winkelen? In een gezellige sfeer? Kom dan zeker tijdens de maand april naar onze wekelijkse markt op woensdag en naar onze Boerenmarkt op zaterdag. Tijdens deze maand zet Dilbeek immers de markt en haar marktkramers extra in de kijker.

Gezellig & lokaal winkelen

Snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers. Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes vol blozende appels of fleurige zomerjurkjes, speciaal voor jou uitgezocht. Lokaler kan haast niet.

Prijsuitreiking

En er is meer. Tijdens maand van de Markt maak je kans op toffe prijzen of een cadeaubon van je favoriete handelaar. Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon, die je kan deponeren in een box op de infostand van de markt. Hoe meer aankopen hoe meer kans op winst! De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 8 mei om 10u op de markt. Er is een prijzenpot van 350 € (1x 100 € + 10 x 25 €) te winnen.

Ook de provincie Vlaams-Brabant voorziet in cadeaubonnen. Nog mee prijzen te winnen, dus!

Kom jij ook?

Dit is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaamse Federatie Ambulante Handel Straffe Streek en de Korte Keten.