Zeeklassen - DAG 2

Beste ouders, we laten jullie opnieuw graag meegenieten van de avonturen van het zesde leerjaar tijdens hun zeeklassen. Op de tweede dag van ons verblijf stond er een boeiende dag op het programma. 
 
In de voormiddag dompelden de leerlingen van 6B zich onder in de wereld van navigatie tijdens een fascinerende workshop over het gebruik van een kompas. Tegelijkertijd verkende 6A het strand met een workshop strandjutten, waarbij ze geheimen van de kust ontdekten en schatten van de zee verzamelden.
 
Na een ochtend vol ontdekkingen genoten de leerlingen van een lunch, met heerlijke spaghetti die iedereen energie gaf voor de rest van de dag.
 
's Middags stond er een bezoek aan het indrukwekkende Mercator schip op het programma. Daarna gingen ze op ontdekkingstocht door het bruisende Oostende, wat zorgde voor een mix van plezier en educatie.
 
Terug in het verblijf stond er een voedzaam avondmaal klaar met bloemkool, romige kaassaus en schnitzels. De avond werd afgesloten met een spannende avondactiviteit: een levend computerspel waarbij teamwork en samenwerking centraal stonden. Een perfecte afsluiter van een dag vol avontuur en leerzame ervaringen!
Blijf ons volgen voor meer updates over de belevenissen van het zesde leerjaar van 't Keperke tijdens hun onvergetelijke zeeklassen.