Terug naar school!

Terug naar 't Keperke!

Het nieuwe schooljaar komt dichterbij en we kijken ernaar uit om alle kinderen vanaf 1 september terug op onze school te ontmoeten. 

De kinderen van de kleuterschool mogen afgezet en opgehaald worden aan de hoofdingang (Keperenbergstraat). Leerlingen van de lagere school vragen we binnen te komen via de OCMW-ingang. Leerlingen met broers en zussen in de kleuterschool mogen ook via de hoofdingang binnen. Ook de kinderen met de fiets mogen via deze weg binnen om hun fiets op een correcte manier te stallen. 

  • Een schooldag start om 8.45 uur en eindigt om 15.35 uur (kleuterschool) of 15.40 uur (lagere school) – op woensdag einde om 12.10 uur (kleuterschool) of 12.15 uur (lagere school)
  • Warme maaltijden worden terug opgestart vanaf maandag 13 september.  Tot 13 september vragen we dus aan iedereen om een lunchpakket mee te brengen. Formulieren om in te schrijven voor de warme maaltijden zullen de eerste schooldagen meegegeven worden.
  • Voor- en naschoolse opvang wordt nog steeds georganiseerd door Infano (vanaf 7 uur tot 18 uur).
Coronamaatregelen

Door het stijgend aantal coronabesmettingen in Dilbeek, zit onze gemeente opnieuw in de alertfase. Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist om het besluit betreffende de mondmaskerplicht in de omgeving van de scholen te handhaven. Ouders dienen dus ten allen tijde hun mondmasker te dragen in en rond de school. Kinderen van de lagere school (uit het 5e en 6e leerjaar) hoeven GEEN mondmasker meer te dragen.

We blijven steeds inzetten op de basismaatregelen zoals verluchting en regelmatige handhygiëne.

Infomoment

Wij nodigen jullie graag uit op een infoavond over het komende schooljaar en kennismaking met de klasleerkracht (op 7 september voor de kleuterschool en 9 september voor de lagere school). . Omwille van de coronamaatregelen organiseren wij het klassikaal infomoment dit schooljaar op twee tijdstippen; om 16.30 uur en om 19.00 uur. Meer informatie over inschrijven volgt nog. Let op: maximum 1 ouder per klas (met mondmasker). Kinderen zijn tijdens het algemeen oudercontact niet toegelaten in de klas en mogen niet onbewaakt op school rondlopen. Voor de eerste shift kunt u gebruik maken van de opvang door Infano (tot 18 uur). Bedankt om dit te respecteren.

Site Keperenberg

Momenteel wordt de gemeentelijke sporthal naast onze school afgebroken. Wij zijn erg blij dat de grootste afbraakwerken gebeurd zullen zijn tegen 1 september. De eerste weken van september zullen de laatst werken (afvoeren van materialen, aanleg van nieuwe zones,…) wel nog plaatsvinden. We staan in nauw contact met de aannemer en volgen alles strikt op. Tijdens de afzet- en ophaalperiodes zal een minimum aan werfverkeer op de parking aanwezig zijn. De weg naar het hoofdgebouw blijft ook vrij. We vragen wel om steeds – zoals altijd – de veilige groene weg te gebruiken.