Start van een nieuw schooljaar in 't Keperke!

Na een lange zomervakantie is ’t Keperke weer volledig klaar om het nieuwe schooljaar te starten. Wij zijn erg blij dat wij, met de nodige coronamaatregelen, alle kleuters en leerlingen terug voltijds op onze school mogen ontvangen.

Infobrochure en vrije dagen

U vindt op de website een nieuwe infobrochure voor schooljaar 2020-2021. 

Coronamaatregelen

Wij passen de nodige coronamaatregelen toe waar nodig. Wij vragen daarom steeds een mondmasker te dragen bij het afzetten en ophalen van uw kind en onze schooluren strikt te respecteren. Ook vragen we steeds voldoende afstand met leerkrachten en andere volwassenen te bewaren en het eenrichtingsverkeer te respecteren. 

! Op reis geweest naar een rode zone tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie? Dan mag uw zoon/dochter nog niet naar school komen. Wij vragen aan alle ouders om hierin hun verantwoordelijkheid te nemen. Neem zo snel mogelijk contact op met de directie om concrete afspraken te maken.

Infomoment

Gezien de coronamaatregelen, organiseren wij ons algemeen infomoment in halve groepen, op dinsdag 8 september voor de kleuterschool en op donderdag 10 september voor de lagere school (keuze uit 16.30 uur en 19.30 uur). Inschrijven is mogelijk via de link die u kreeg van de directie of via een briefje dat meegaat via de klasleerkracht.

Warme maaltijden

De warme maaltijden starten terug op op 7 september 2020. Meer informatie gaat mee naar huis op de eerste schooldag.