Sneeuwklassen: wij zijn veilig op onze bestemming!

Volg de avonturen van onze sneeuwklassers via de klasblog! Surf op deze website naar 'Klasblog 6e leerjaar'. Elke dag volgt een verslagje en wat foto's! Veel leesplezier! 

---

* UPDATE 11.40 uur:

De bus is veilig op de eindbestemming geraakt! Bij de klasblog van het 6e leerjaar staat al een eerste verslagje van de lange busrit! 

*UPDATE 11 uur:

Nog 20 kilometer te gaan... We zijn er bijna!

*UPDATE 8.30 uur:

De busrit deze nacht is goed verlopen. Ze hebben net een laatste stop in Italië gehad en zijn vertrokken richting eindbestemming - nog ongeveer 200 kilometer te gaan. Vermoedelijke aankomstuur: 11 uur. 

---

Na lang aftellen is het eindelijk zover: onze zesdeklassers zitten op de bus richting Italië! Na een dikke knuffel van mama en papa was het tijd om afscheid te nemen. De kinderen - vol spanning en mét pretoogjes - zwaaiden ons uitbundig uit... hun avontuur kan beginnen!

De vermoedelijke aankomst is tussen 10 en 11 uur zaterdagochtend. Eenmaal aangekomen zal nieuws op deze website verschijnen. Alle informatie van de sneeuwklassen komt op "Klasblog 6e leerjaar". Dagelijks mogen jullie een verslagje en wat foto's verwachten. 

Veilige reis & prettige sneeuwklassen! 
Juf Charlotte