Annulatie schoolfeest musical 'Rijstpap Tarzan'

                                                                                                                                                                              Schepdaal, 2 april 2020

Beste ouder
Beste Klimopper

 


Op donderdag 12 maart 2020 werden er door de Nationale Veiligheidsraad verschillende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Ook vandaag leven we deze maatregelen nog steeds na. Wij hopen deze periode snel te kunnen afsluiten, zodat wij onze leerlingen opnieuw mogen verwelkomen in onze school.

Deze vreemde periode brengt ook een aantal gevolgen met zich mee.

Tot onze spijt moeten wij u via deze weg meedelen dat wij, als schoolteam, deze week de beslissing hebben genomen om ons schoolfeest - musical ‘Rijstpap Tarzan’ te annuleren.

Op dit moment is het praktisch en organisatorisch niet meer haalbaar om het schoolfeest verder uit te werken. Daarnaast lijkt het ons niet aangewezen om in deze periode met een groot publiek plaats te nemen in de turnzaal. Wij beseffen dat dit vooral voor onze leerlingen, in het bijzonder onze zesdeklassers, geen prettig nieuws is.

Om onze leerlingen alsnog de kans te geven om te schitteren op het podium, verplaatsen wij de musical naar het volgende schooljaar.

Hoe de rest van dit schooljaar zal verlopen is ook voor ons nog onduidelijk. Zodra wij nieuwe richtlijnen ontvangen, brengen wij u op de hoogte.

 

Voor verdere vragen kan u steeds de school contacteren.

 

Hopend op uw begrip.

Met vriendelijke groeten

Het Klimopteam